Wednesday, 8 April 2015

Just For The Love of It- baru beli :)






































Semalam masa aku pergi perlancaran buku Alamak, aku secara tak sengaja terpandang buku ini. Just For The Love of It tajuk dan aku lantas nak membelinya. Harganya rm68 tapi diberi diskaun rm62. Alamak aku takde banyak duit pun. Namun nasib baiklah ada baucar Buku 1Malaysia,sekurang kurang tak keringlah dompet aku ni hahaha (padahal dah kering pun).

Apapu aku takkan mengulas lagi pasal buku yang menarik ini memandangkan mood menulis ni macam kurang plak. Esok aku akan mengulas pasal lagu lagu dalam cd yang diberi percuma setiap pembelian buku ini. ye buku ini didatangkan dengan free Cd. Tunggu esok ye.

No comments:

Post a Comment