LightBlog

Dibintangi oleh Nur Fazura, Shaheizy Sam, Faizal Hussein, Rafidah Abdullah, Lisa Surihani, Ogy Ahmad Daud, Normah Damanhuri,  Dian P.Raml...

Manisnya Cinta Di Cappadoccia


Dibintangi oleh Nur Fazura, Shaheizy Sam, Faizal Hussein, Rafidah Abdullah, Lisa Surihani, Ogy Ahmad Daud, Normah Damanhuri, Dian P.Ramlee, Erma Fatima. Aida Khalida, Zaibo, Sharifah Eja, Mustapha Kamal, Susan Lankester, Josiah Hogan, Zoey Rahman, Hanis Zalikha, Bkay Nair, Fattah Amin, Raykarl, Farhanna Qisrina, dan Syazwina.

Tarikh tayangan pada 11 disember 2014.

Filem ini menceritakan tentang kehidupan seorang gadis bernama Ifti Liyana (Fazura) yang tidak pernah mendambakan kasih sayang daripada seorang lelaki, Fredo (Shaheizy Sam). Bertahun bersama, namun tiada segelumit perasaan untuk jejaka itu dan akhirnya, Fredo menikahi gadis lain dan tinggallah Ifti Liyana .

Komen: Memandangkan ini filem arahan Bernard Chauly,ditambahkan sekali lagi bekerjasama dengan Rafidah Abdullah,memang wajiblah aku tonton filem ni. Tenoklah filem filem arahannya sebelum ini yang tidak mengecewakan. Oleh itu dengan banggannya aku bawakan interview speciel dalam GF pada kali ini iaitu bersama dengan Bernard Chauly dan Rafidah Abdullah. Boleh selak ke halaman sebelah untuk membacanya.

Selepas membuat beberapa soalan dan menerima soalan daripada mereka, ternyata mereke berdua senang untuk memberi kerjasama yang baik dengan zine GF ini, semoga filem ini mampu mengulangi kejayaan filem  sebelum iaitu Istambul Aku Datang. Amin!


0 comments: